Duitse Staande Korthaar
J’lee van de Pierschehille
*13-03-2015

In 2015 is J’lee bij ons komen wonen, als (speel) maatje voor Silence. En spelen deden ze. Meerdere malen op een dag stoeiden ze met elkaar, soms ging het er hard aan toe. Het spelen is naar mate dat ze ouder werden wel minder geworden maar zo heel regelmatig zoeken ze elkaar nog op.
In 2017 is er een nieuwe speelmaatje bij gekomen , Odessa, ook een grote poedel. J’lee en Odessa zijn onafscheidelijk, waar J’lee is, is Odessa ook en samen ravotten ze dagelijks maar kunnen ook heel gezellig naast elkaar liggen om te kluiven ieder op dr eigen bot.

Maar J’lee is ook een DSK , daarom is opvoeding heel belangrijk, het zelfstandig gaan jagen en stropen wordt niet gewaardeerd en is zelfs verboden.
J’lee is een echte mensen hond, zij gaat heel graag naar training, zij is heel graag bij je en houdt heel erg van knuffelen, als ze de kans krijgt ligt ze zelfs graag op schoot.
Als ze buiten is gaat ze graag haar neus achterna, dat gedrag moet en is door training binnen de grenzen.

J’lee is een hele lieve hond met een relaxe en open karakter, maar wel één die graag aan het werk is.

Daarom vinden wij het belangrijk dat ze haar energie kwijt kan in de div. trainingen die wij met haar gedaan hebben en nog doen.
Ook  heeft ze bij ons de vrijheid om iedere dag haar energie kwijt te raken tijdens de wandeling en op de kwekerij.

J’lee is goed in Zweetwerk, vindt het heerlijk om te mogen apporteren maar ook de gehoorzaamheidstrainingen OB vindt ze super leuk.